Over Siebren

Wie is Siebren Bangma nu eigenlijk? Ik ben geboren in Bolsward en heb inmiddels de mooie leeftijd van 55 bereikt, getrouwd met Fiona, die fiscaal specialist is en een eigen administratie kantoor runt.

Samen hebben we een zoon en dochter, we zijn honden liefhebber en zijn dan ook in het bezit van een mechelse herder genaamd Bink.  Bink heeft in oktober 2017 zijn certificaat PH 1 ( politiehond) behaald met maar liefst 432 punten. Een topprestatie van Bink en niet te vergeten zijn trainer Johan Tuin uit Stiens. We hopen dan ook dat we nog vele jaren plezier met Bink zullen beleven en dat hij over ons zal waken. 

Voor de liefhebbers www.bloedlijnen.nl    BRN 25129

15055708_1184274654994938_4954317987254656544_n

Wat mijzelf betreft, na diverse technische opleidingen en werkzaamheden in commerciële richtingen ben ik al vele jaren gecertificeerd en geregistreerd taxateur/aankoopspecialist.

Dat ik mij met name richt op de aankoop- en taxatie markt is dat juist in deze takken van het makelaars vak de deskundigheid en vakbekwaamheid van essentieel belang zijn.

Mijn concept is een zéér aantrekkelijk concept gebleken voor veel particulieren, waaronder ook veel starters op de woningmarkt. De meeste kopers willen tenslotte een makelaar die niet ook woningen verkoopt.
Mijn concept is volledig gericht op jouw belang als koper.

Bel gerust als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend gesprek.

Met vriendelijke groet,

Siebren Bangma