Hercules Segherstraat 44 Leeuwarden

Ik had het gevoel dat het wel eens snel zou kunnen gaan met de verkoop van het huis

— Carmen, Leeuwarden
-€2.500,- Hercules SegherstraatLeeuwarden

Tijdens de openhuizendag had ik een huis bezichtigd waar ik meteen verliefd op was geworden. Ik had het gevoel dat het wel eens snel zou kunnen gaan met de verkoop van het huis, dus wilde het liefst zo snel mogelijk verdere stappen ondernemen. Maar ja, hoe gaat dat eigenlijk met onderhandelen? Wat is een goed startbod? Hoe weet ik hoeveel zo’n huis waard is? Misschien toch handig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Maar.. het was weekend! Toch de stoute schoenen aantrekken en Siebren Bangma proberen te bellen. Geen idee of de telefoon nu beantwoord zou worden, we kenden elkaar nog niet. Waarempel, er wordt opgenomen! Ook al was het weekend, Siebren stond meteen voor mij klaar. Afgesproken om een tweede bezichtiging te plannen de komende week. Het was agenda-technisch niet mogelijk om een tijdstip te vinden waarop de verkoopmakelaar, Siebren en ik tegelijk naar de woning zouden kunnen komen die week. Vanwege de druk die we voelden, was het voor ons gevoel wel nodig om diezelfde week nog langs te gaan. Siebren heeft een afspraak gemaakt en is alleen gaan kijken. Daarna heb ik Siebren pas ontmoet om dingen concreet door te spreken. Het zag er goed uit kreeg ik van Siebren te horen. Willen we bieden? Siebren heeft hierover het contact met de verkoopmakelaar steeds gehouden. Wat fijn dat deze last van je schouders afvalt als je zelf weinig verstand van onderhandelen hebt. Op vrijdagavond, buiten kantoortijd, kreeg ik het verlossende telefoontje van Siebren dat de verkopers akkoord gingen met ons laatste bod. Hierna houdt het voor Siebren niet op, tot op het allerlaatste moment bij de notaris is hij er bij geweest. Nogmaals bedankt Siebren!

— Carmen, Leeuwarden

Terug naar alle aankopen