schubertstraat 32 Leeuwarden

Hiervan raakten we lichtelijk in paniek.

— Eddie en Marijke, Leeuwarden
-€8500,- SchubertstraatLeeuwarden

Het was 9.30 uur ‘s ochtends. Om 11.30 uur hadden we een tweede bezichtiging van een huis. We waren dus al eens in dit huis geweest en hadden er een erg goed gevoel over. Voor we deze bezichtiging hadden wilden we toch even weten wat er nu eigenlijk allemaal bij komt kijken, zo’n huis kopen. Hiervan raakten we lichtelijk in paniek. Er waren zoveel dingen die er moesten gebeuren. Allemaal dingen waar we geen verstand van hebben! We wilden eigenlijk geen hulp inschakelen want ja, een huis kopen is al duur genoeg! Toch maar even op zoek gegaan naar een aankoopmakelaar en toen kwam Siebren Bangma te voorschijn op het beeldscherm. We hebben hem meteen gebeld en tot onze grote verbazing kon hij, door wat gepuzzel in zijn agenda, meteen met ons mee naar de bezichtiging. Er viel een last van onze schouders.
Na de bezichtiging is hij nog even bij ons thuis geweest en hebben we doorgesproken wat hij voor ons kan betekenen. Achteraf zijn we zo blij dat we hem hebben ingeschakeld. Op de bankzaken na heeft hij alles voor ons geregeld… en dat was nogal wat. Hij heeft ook de onderhandelingen voor ons gedaan. Hij heeft veel meer van de prijs afgekregen dan wij zelf zouden kunnen. Hiermee heeft hij zijn eigen loon verdiend en heeft het ons in principe niets gekost. Voor ons was hij een gratis hulp bij het kopen van ons huis, die er overigens ook erg veel verstand van heeft en erg prettig in de omgang is. Ontzettend geduldig als wij voor de zoveelste keer om uitleg vroegen en altijd ontspannen. Echt een aanrader dus!

— Eddie en Marijke, Leeuwarden

Terug naar alle aankopen