Carel van manderstraat 52 Leeuwarden

Ook voor wat betreft de nazorg: de inspectie voor oplevering en het regelen van een afspraak over een bepaald roerend goed, is vlot en zonder dat ik me hierover zorgen hoefde te maken, afgehandeld.

— Dita, Leeuwarden
-€7.500,- Carel van ManderstraatLeeuwarden

“Voordat ik kennis maakte met Siebren, had ik al een tiental huizen zelf bezichtigd.
Bij een van deze huizen nam Siebren waar voor de verkopende makelaar. Het werd geen koop maar de ontmoeting met Siebren bleef wel hangen als een aangename, zeer informatieve rondleiding. Dat we allebei de groene badkamer van het desbetreffende huis mooi vonden, wisten we ons een jaar later nog te herinneren als leuke anekdote.
Een jaar na onze kennismaking liep ik namelijk tegen mijn droomhuis aan. Het huis had alles wat ik aan ruimte nodig had, stond in mijn wijk waar ik nu huurde en ik had het hele huis in mijn hoofd al ingedeeld. Kortom, ik was om.
Ik wilde dit gevoel bij het kopen van mijn eerste huis niet kwijtraken aan de onderhandelingstafel dus heb ik samen met Siebren nog een keer de woning bezichtigd en verder alles omtrent de onderhandelingen aan hem kunnen overlaten.
Siebren bleek in staat om bij bezichtiging waar beide partijen aanwezig waren, een onderhoudende sfeer neer te zetten en verbinding te maken.
Tijdens de onderhandelingen koppelde Siebren steeds terug aan mij wanneer er nieuw contact met de verkopende partij was geweest en hij adviseerde mij dan over een volgende stap, liet mij hierover beslissen en gaf hier vervolgens uitvoering aan.
Ook voor wat betreft de nazorg: de inspectie voor oplevering en het regelen van een afspraak over een bepaald roerend goed, is vlot en zonder dat ik me hierover zorgen hoefde te maken, afgehandeld.
Ik heb mijn tevreden gevoel gedurende het aankoopproces kunnen vasthouden en zo is het moment bij de notaris waar ik heb getekend voor mijn eerste koophuis, voor mij echt heel speciaal geworden!”

 

— Dita, Leeuwarden

Terug naar alle aankopen