Huizumerlaan 50 Leeuwarden

 Je merkt dat zijn vriendelijke, professionele aanpak ook bij de verkopende partij respect afdwingt.

— Andries en Nina, Leeuwarden
-€29.500,- Huizumerlaan 50Leeuwarden

Een huis kopen in Leeuwarden terwijl je in het buitenland woont. Hoe pak je dat aan? Van dag tot dag is te volgen wat er te koop staat en wat er verkocht is. Je zou zeggen: geen makelaar nodig. En zeker geen twee! Toch hebben we Siebren Bangma in de arm genomen en dat heeft zich uitbetaald op een manier die we, nou ja, wel voor mogelijk hadden gehouden. Je wilt je niet op laten jagen maar wel de vaart erin houden. Siebren heeft ons daar heel goed bij geholpen. Je merkt dat zijn vriendelijke, professionele aanpak ook bij de verkopende partij respect afdwingt. We hebben het huis gevonden dat bij ons past, iets duurder dan we in ons hoofd hadden, maar in een staat die onze verwachtingen te boven ging. Nog elke dag ontdekken we mooie dingen die hij waarschijnlijk wel gezien had maar niet relevant vond voor zijn rustige bemiddeling. En gelijk had hij.

Andries & Nina

— Andries en Nina, Leeuwarden

Terug naar alle aankopen