Papaverstraat 5 Leeuwarden

-€11.000,- Papaverstraat 5Leeuwarden

Bij het kopen van je eerste huis komt er nogal wat op je af. Je wilt natuurlijk een goede keuze maken maar je hebt simpelweg niet alle en middelen en kennis. Via onze tussenpersoon werden wij getipt om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Met Siebren Bangma waren goede ervaringen daarom besloten wij hem te benaderen.  Wij wisten niet precies wat we allemaal van een aankoopmakelaar konden verwachten en waren daarom erg blij met het vrijblijvende gesprek. Na het gesprek waren wij gelijk overtuigd dat Siebren ons goed kon begeleiden met de aankoop van onze eerste woning. Hij is met meerdere bezichtigingen mee geweest en heeft ons hierin goed begeleid. Het onderzoek naar de buurt, de globale staat van de woning en wat wij konden bieden was van groot belang en Siebren had de middelen om hier een goed beeld over te scheppen.

Siebren Bangma is ook taxateur daarom kon hij een goede inschatting maken van de taxatiewaarde van een woning. Daarnaast is hij ook bouwkundig onderlegd en kon hij gelijk al aangeven waar knelpunten/problemen zaten in een huis wat weer geld kon gaan kosten. Dit kon al een bouwkundig onderzoek schelen. Deze lieten wij pas uitvoeren op het moment dat alles verder goed leek te zijn.

Het bieden op een woning is een kunst op zich. Hier kon Siebren ons goed in begeleiden. Ook het bouwkundig rapport heeft hij uitvoerig met ons besproken. Ook bij de woningoverdracht was hij aanwezig en controleerde nauwkeurig of alle afspraken werden nagekomen. Een paar maanden na de koop hadden we nog wat vragen en het was geen enkel probleem om hem te benaderen.

Siebren schept een volledig beeld voor je, waardoor je keuze makkelijker wordt.

Wat wij enorm waarderen aan hem, is dat hij zegt waar het op staat. Dit kan natuurlijk ook nadelig zijn voor hem want geen verkoop betekent voor hem geen inkomsten. Gelukkig weerhoudt hem dit niet om open en eerlijk te zijn over een woning.

Wij hebben de samenwerking met Siebren als zeer prettig ervaren en hem daarom ook aanbevolen aan vrienden. Deze hebben ondertussen alweer 2 huizen met hem bekeken en delen onze mening.

Kortom ga eens om tafel met Siebren Bangma, het kost je niets en wellicht heb je er wat aan!

 

Terug naar alle aankopen