Leeuwenhoekstraat 10 Leeuwarden

Naast zijn vriendelijke karakter heeft hij een duidelijk verhaal. De adviezen hebben geresulteerd in een fikse besparing op de aanschaf van de woning en alle bijkomende kosten.                           Met andere woorden TOP

 

 

— Sophie en Jan, Leeuwarden
-€7.500,- Leeuwenhoekstraat 10Leeuwarden

Bij het aankopen van onze eerste woning zijn er een heleboel dingen die je niet weet. En alles wat je beslist kost geld. De kosten baten van een aankoop makelaar konden we van te voren niet goed inschatten. Maar achteraf gezien hebben we bespaard op:

– Niet te veel betaald voor het huis.

Door niet zelf te onderhandelen.

Door goede kennis van de huidige marktwaarde

– Verplichte taxatie rapport laten doen door goedkope bekende.

– Advies over het nut van een bouwkundig onderzoek. (Wat we in ons geval niet gedaan hebben, en achteraf gezien niet hebben hoeven doen)

– Advies over de keuze van de Notaris (wat ook kosten kan besparen)

 

– De makelaar kon als derde partij voor ons pleiten toen de financiën lang op zich lieten wachten. De bank deed er op dat moment extreem lang over om de aanvraag te verwerken. En daarop aansluitend moesten we nog wachten op de subsidie aanvraag. (starters subsidie)

 

Naast zijn vriendelijke karakter heeft hij een duidelijk verhaal. De adviezen hebben geresulteerd in een fikse besparing op de aanschaf van de woning en alle bijkomende kosten. Achteraf gezien zouden we het weer precies zo aanpakken.

 

Met andere woorden TOP!

 

Sophie en Jan

— Sophie en Jan, Leeuwarden

Terug naar alle aankopen