Atsmastate 36, Leeuwarden

Zijn bouwkundige onderzoek resulteerde zelfs in enkele  punten waar wij rekening mee konden houden tijdens de onderhandelingen met de verkopende makelaar.

— Roely en Mario, Leeuwarden
-€35.000,- Atsmastate 36Leeuwarden

Wij waren op zoek naar een makelaar, die ons advies kon geven bij de aankoop van een woning. We werden door een relatie geattendeerd op het bedrijf van de heer Bangma .De heer Bangma  bleek specifiek een aankoopmakelaar te zijn en deed dus helemaal geen woningverkopen, deze onafhankelijke manier van werken sprak ons erg aan.  Tijdens het eerste gesprek kregen wij duidelijke uitleg over welke werkzaamheden hij voor ons zou gaan verrichten en welke kosten hieraan verbonden waren. Zijn bouwkundige onderzoek resulteerde zelfs in enkele  punten waar wij rekening mee konden houden tijdens de onderhandelingen met de verkopende makelaar. Al deze zaken( duidelijke afspraken, goede adviezen en een plezierige persoonlijke begeleiding tijdens het gehele aankoopproces) maken dat wij met een goed gevoel terugdenken aan de samenwerking met de heer Bangma. Inmiddels wonen wij met zeer veel plezier in onze woning.

— Roely en Mario, Leeuwarden

Terug naar alle aankopen