Leeuwerikstraat, Leeuwarden

Dankzij zijn onderhandelingen zijn wij tot een positievere uitkomst gekomen dan wij zelf voor ogen hadden

— Familie Venhuizen, Leeuwarden
-€6.500,- LeeuwerikstraatLeeuwarden

Sinds september 2009 wonen wij met veel plezier in de Leeuwerikstraat in Leeuwarden. Bij de zoektocht en de aankoop van deze woning heeft Siebren Bangma ons begeleid.

De zoektocht is met internet niet zo moeilijk meer. Toch was het fijn dat Siebren met ons mee keek en mee dacht, daarin merkten wij zijn betrokkenheid en het plezier voor het vak. Zijn betrokkenheid en enthousiasme tijdens het kennismakingsgesprek waren, naast de prijs natuurlijk, ook redenen voor ons om met hem in zee te gaan. Wij hebben zeker geen spijt van deze keuze.

Prettige zoektocht

Het was prettig om samen met hem de zoektocht en het aankooptraject te doorlopen. Dankzij zijn onderhandelingen zijn wij tot een positievere uitkomst gekomen dan wij zelf voor ogen hadden. Belangrijk, zo’n zakelijke partner op het moment dat je zelf op de roze wolk zit. Mochten we ooit weer verhuizen, dan staat Siebren hoog op onze wensenlijst van aankoopmakelaars.

— Familie Venhuizen, Leeuwarden

Terug naar alle aankopen