Frederik Ruysstraat, Leeuwarden

Alles heeft hij goed geregeld tot aan de notaris aan toe, dit geeft heel veel rust

— Sjack en Hester, Leeuwarden
-€4.000,- Frederik RuysstraatLeeuwarden

Zo`n 2 jaar terug hebben wij een huis gekocht dat niet werd aangeboden via een makelaarskantoor. Omdat ons oog op deze prachtige jaren 30 hoekwoning was gevallen en wij van mening waren dat dit wel ons droomhuis kon gaan worden, hebben wij contact gezocht met Siebren.

Siebren stond ook goed bekend bij onze vaste hyptheek adviseur en niet geheel onbelangrijk Siebren is onafhankelijk aankoopmakelaar. Na een eerste kennismakingsgesprek wat heel goed en vlot verliep heeft Siebren ons zeer goed en proffesioneel geholpen. Siebren heeft ons bij verschillende woningen advies gegeven en is in onderhandeling gegaan met de eigenaars over de vraagprijs, waarbij hij ons zeer goed op de hoogte hield over de gang van zaken.

Goede koperspositie

Siebren de door ons gezochte woningen niet alleen in goed overleg met ons een tegenprijs neergelegd, ook heeft hij zeer goed alles onderzocht in de woningen en daaruit eventueel punten van aandacht naar boven gebracht om op te letten. Hierdoor kwamen wij als koper weer in een positie om een goed tegenbod aan te leveren en dit toe te lichten aan de verkopende partij.
Dit alles heeft geresulteerd in duizenden euro`s voordeel!  Wat ook zeer fijn was aan Siebren was dat hij alles in handen neemt en je geen papierwerk hebt of alles moet uitzoeken wat er allemaal bij komt

Goed geregeld

Alles heeft hij goed geregeld tot aan de notaris aan toe. Dit geeft heel veel rust.
We wonen nu alweer 2 jaar heel prettig in de aangekochte jaren 30 woning en hebben hier geen moment spijt van!.

— Sjack en Hester, Leeuwarden

Terug naar alle aankopen