Bildtsestraat, Leeuwarden

Warning: Undefined variable $br in /customers/7/3/0/taxatieleeuwarden.nl/httpd.www/wp-content/themes/taxatie/single.php on line 24

Door de rationele benadering van Siebren is de kans dat je een emotionele beslissing maakt waar je later spijt van hebt kleiner

— Jeroen en Christine, Leeuwarden
-€10.000,- BildtsestraatLeeuwarden
November 2011 hebben wij ons eerste huis gekocht. Daarbij hebben we onze aankoop laten begeleiden door Siebren. Dit was voor ons een prettige en positieve ervaring.

Het huis dat we gekocht hebben, stond al enkele maanden te koop op Funda. We hadden al eens een bezichtiging gedaan, maar de prijs was te hoog. Op het moment dat de vraagprijs wijzigde op Funda, hebben we besloten nogmaals te kijken. Daarbij hebben we de hulp van Siebren ingeschakeld. Het huis vonden we prachtig en wilden we graag kopen, maar wel voor de juiste prijs. Siebren kon gelijk de volgende dag langskomen om met ons het huis te bekijken, een groot voordeel gezien de kapers op de kust. Via de makelaar had Siebren de sleutel geregeld, zodat we op ons gemak door het huis konden gaan en de staat van onderhoud konden bekijken. Het pluspunt hierbij is dat Siebren een bouwkundige achtergrond heeft, waardoor hij de aandachtspunten in onderhoud uit ervaring kan beoordelen.

Samen de prijs bepaald

Siebren heeft vakkundig onderbouwd wat een goede marktprijs van de woning was, gebaseerd op de omgeving, de ligging, de staat van onderhoud en de grootte en mogelijkheden van het huis. Daarbij hebben we samen een maximale prijs vastgesteld wat we voor de woning zouden betalen.

Vlotte onderhandelingen

De uiteindelijke onderhandelingen verliepen vlot, binnen een dag was de aankoop rond. De prijs die we daarbij betaald hebben, was ruim lager dan de vraagprijs. Het prettige hierbij was dat de onderhandelingen door Siebren werden gedaan. Hij gaf duidelijk aan wat naar zijn inzicht een goed bod was, en of er volgens hem nog veel ruimte in de onderhandeling zat. Door de rationele benadering van Siebren is de kans kleiner dat je een emotionele beslissing maakt waar je later spijt van hebt. Al met al heeft de ‘investering’ in Siebren zich dubbel en dwars terugverdiend.

— Jeroen en Christine, Leeuwarden

Terug naar alle aankopen