Wine, Nieuwehorne

We weten zeker dat wij duizenden euro's meer hadden betaald voor het huis als wij zelf de onderhandelingen hadden gedaan

— Sebastiaan en Nienke, Nieuwehorne
-€20.000,- WineNieuwehorne

Omdat de aankoop van een huis een hele stap is hebben we na wat wikken en wegen besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen. Omdat Nienke zwanger was wilden we niet teveel stress. En we wilden graag iemand die niet emotioneel betrokken was bij een toekomstige woning om ons met bij te staan zodat we niet teveel zouden betalen. Want eerlijk gezegd is afdingen niet ons sterkste punt.

We zijn erg blij dat we Siebren als aankoopmakelaar hebben gekozen. Het feit dat hij onafhankelijk is maakt een groot verschil. Lokale makelaars kennen elkaar en gunnen elkaar een verkoop of aankoop van een woning. Er wordt dus niet altijd gehandeld in het belang van de klant. Siebren zijn drijfveer was om het onderste uit de kan te krijgen en de verkoop tot een succes te maken.

Spannende aankoop

En dat is bij ons ook gebeurd. We hebben een spannende aankoop gehad, maar verder stress vrij. We konden met al onze vragen bij Siebren terecht. Zelfs toen we even wat vragen hadden over de afronding van de verkoop van onze oude woning heeft Siebren ons van raad en daad voorzien.

De aankoop was zeer geslaagd. Omdat je een aankoop makelaar hebt gaat de verkopende makelaar geen mooie praatjes houden wetende dat hier door Siebren meteen doorheen wordt geprikt. De onderhandelingen waren stevig maar omdat Siebren weet wat een woning waard is en hij aanvoelt hoever hij kan gaan trokken we aan het lange eind. We weten zeker dat wij duizenden euro’s meer hadden betaald voor het huis als wij zelf de onderhandelingen hadden gedaan. Het inschakelen van Siebren was de beste investering die wij in tijden hebben gedaan. Een investering die in het niet valt bij het bedrag dat wij hebben bespaard bij de aankoop.

Thuisgevoel

Wij wonen inmiddels alweer een tijdje in ons nieuwe huis en voelen ons er helemaal thuis. Wij gaan hier voorlopig niet meer weg. En mochten we nog eens willen verhuizen dan weten we Siebren te vinden…

— Sebastiaan en Nienke, Nieuwehorne

Terug naar alle aankopen